9 Aralık 2011 Cuma

Koştuk Biz Yine Cimbom'a Geldik

        O kadar tuhaf bir duygudur ki Galatasaray'lı olmak. Herkes üzerinize gelir. Galatasaray Rumların takımı Fransız uşakları derler. Daha da ileri giderek Ömer Çavuşoğlu gibi insanlıktan nasibini alamayanlar Galatasaray'ın renklerini malum örgütün renkleri ile özdeşletirerek saçma sapan benzetmeler bile yapabilir. Ama o malum örgüt benzetmelerini  yapanlar  Rum  takımı, Fransız uşakları benzetmelerini yapanlar bilmezler Çanakkale ve Sakarya meydan muharebesinde en çok şehidi bu takım vermiştir.Bu topraklar için bu topraklar uğruna. HALK TAKIMI değildir derler. Eğer halkın takımı olsaydık yuhalamadan beyaz eşyasını, yakıtını,yakacağını ihalesini alanlar gibi şakşakcılık yapsaydık belki haklı olabilirlerdi. Sen anladın !!

                                         

       Evet stat konusunda yardımları olmuştur. Son teknoloji ile yapımı tamamlanan stat çevresinde çamurlar içinde yürür Galatasaray taraftarı. Şehrin göbeğinde verilen araziyi kimse konuşmaz. Galatasaray tarafatarı olmak Türk Vatandaşı olmaya çok benzer her ikisi ilede övünürsünüz ama gerçek gücünüz şakşakçıların gölgesinde kalır.

      Taraftarı ile birlikte savaşır Galatasaray futbolcusu, futbolcusu ile beraber savaşır Galatasaray taraftarı. Van için soyunup şov yapacağına sessiz sedasız sıcak yemek dağıtır taaaa Van'da yaptıklarıyla örnek bir taraftar topluluğudur. Tribün şovları ile dünya üzerinde hatırı sayılır bir yer edinmiştir.  Marka oluşumunu tartışmayız bile.

   
  bkz: 


 Galatasaray Taraftarı hiçbir zaman saldırgan olmamıştır. Ama saldırıldığında da en iyi cevabı vermiştir.
                                                                                                                    ''Alpaslan DİKMEN''

       ultrAslan Taraftar oluşumu her sezon boş sözleşmeye imza atar, futbol, basketbol ve voleybol maçlarında takımı yalnız bırakmaz sesini ve sözünü yükselterek takımın yanında olur bu oluşumda katkısı büyük olan başta Alpaslan DİKMEN olmak üzere Genel kordinatörümüz Oğuz ALTAY'a büyük reis Sebahattin ŞİRİN'e Yılmaz BAŞKAN'a Ömer HALİLOĞLU'na Sedat ve Vedat PEKMEZ abilerimize Olcay AKDENİZ'e Umut ÖFKELİ'ye  Orhan Tolga BALARISI ve BÜYÜK GALATASARAY TARAFTARINA yürekten teşekkür'ü borçluyuz.

Üç nokta, uç nokta;
               
       Bedellerin bu kadar kolay ödendiği ülkede, bedelsiz sevdaların adıdır GALATASARAY...